Vellinge Gästis

- tillagat för hand från hjärtat

På Vellinge Gästis lagar vi all mat från grunden, med mycket kärlek och utsökta råvaror. Vår passion är att ge dig som gäst en härlig och smakrik upplevelse i familjär miljö. Våra vällagade rätter hämtar inspiration från såväl svenska klassiker som från matkulturen kring den franska medelhavskusten.

Valborg 2018
Den 30 april är det premiär för vår grillbuffé. Det blir också musikunderhållning av Anderz & Johanna Wrethov. Läs mer här och skynda dig att boka - det blir snabbt fullt!
Studenttider 
Koppla av och låt oss på Gästis fixa maten ! Vi har tillgång till en ljus och fin festlokal som rymmer 100 personer, men vi erbjuder också catering. Vår specialkomponerade studentmeny kostar 175,- / person och du hittar den i sin helhet här. 

Veckan på Vellinge Gästis
Måndag-fredag serverar vi lunch kl. 11.30-14.00. Varje dag erbjuder vi dagens husman & vegetariska, veckans fisk & kött samt husets gravade lax med dillstuvad potatis.

På fredagkvällen firar vi att helgen är här och erbjuder afterwork med gratis snacksbuffé till drickande gäster kl. 17.00-19.00.
Vår à la carte-meny består av vällagade rätter som hämtar inspiration från såväl svenska som franska klassiker och serveras fredagar och lördagar från kl. 17.00.

Veckans övriga tider håller vi gärna öppet, men enbart för förbokade större sällskap. Hör av dig så hjälper vi dig!

Vi tar emot förfrågningar och bokningar för fest, bröllop, dop, minnesstund och catering. Vi gör alltid vårt yttersta för att varje tillfälle ska kännas speciellt. Hör av dig på info@vellingegastis.nu eller ring 040-42 02 20.